Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - HEKKING !

zondag 11 dec 2011

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - HEKKING !


HEKKING !

Dit duo bestaat al enkele jaren (heette voorheen I Compani in Due). Van de Graaf en Molhoek verenigen veel muzikale werelden. Daar waar Kees het veld van de klassieke muziek, mainstream jazz en pop bestrijkt voegt Bo er zijn speelse, energieke en melancholische bijdragen aan toe.
Het repertoire is zeer divers : eigen stukken van v.d. Graaf maar ook composities van Rota, Verdi en Brahms staan op het repertoire. Ook laten de heren enkele smartlappen alle hoeken van de zaal zien. André Hazes’ de Vlieger was een hit tijdens de laatste Dag van het Levenslied . Toen meegezongen door 3 Nijmeegse wethouders. Het duo trad onlangs op in enkele radiouitzendigen (VPRO, AVRO, KRO) en ook de Italiaanse RAI 3 maakte TV opnamen van een concert op de Italiaanse Ambassade. De naam doet al vermoeden dat het gedrag van wethouder Hekking uit Juinen ook muzikaal uitgewerkt wordt. De 2 musici zijn elkaars HEKKING !

laatste updates

Image
VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.