Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Festival de Loftrompet - Lochs/Balthaus/Herskedal

zondag 20 nov 2011

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Festival de Loftrompet - Lochs/Balthaus/Herskedal

De JIN en de Lindenberg steken de loftrompet en zetten dit weekend dit blaasinstrument in de schijnwerpers. Je kunt voor dit festival een passe-partout kopen waarmee je deze vier concerten kunt bezoeken voor slechts € 45,-. Voor personen die jonger zijn dan 26 jaar kost de passe-partout € 30,-. Je kunt deze passe-partout vóór 1 september 2011 telefonisch reserveren via onze reserveringslijn op nummer 024 327 37 37.

Lochs/Balthaus/Herskedal

De jonge Daniel Herskedal experimenteert er flink op los met zijn bastuba, een voor de jazz hoogst ongebruikelijk instrument. Van funkgrooves tot walking bass, van klassiek tot hypermodern en van ingetogen tot brutaal. Herskedals fantasierijke virtuositeit, Balthaus' sprankelende kleuringen en Lochs' uitbundige lyriek zijn samengebracht in een uniek trio, dat je aan het werk gezien móét hebben!

Met Bert Lochs (trompet), Dirk Balthaus (toetsen) en Daniel Herskedal (bastuba).

laatste updates

Image
Tommy Got Waxed

Op het moment dat je de eigenzinnige Rotterdamse band Tommy Moustache samenvoegt met Sheep Got Waxed uit Vilnius (Litouwen) hoef je niet lang na te denken over de naam van dit project: “Tommy Got Waxed”. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.