Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Festival de Loftrompet - Marco Blaauw speelt Stockhausen

vrijdag 18 nov 2011

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Festival de Loftrompet - Marco Blaauw speelt Stockhausen

De JIN en de Lindenberg steken de loftrompet en zetten dit weekend dit blaasinstrument in de schijnwerpers. Je kunt voor dit festival een passe-partout kopen waarmee je deze vier concerten kunt bezoeken voor slechts € 45,-. Voor personen die jonger zijn dan 26 jaar kost de passe-partout € 30,-. Je kunt deze passe-partout vóór 1 september 2011 telefonisch reserveren via onze reserveringslijn op nummer 024 327 37 37.

Marco Blaauw speelt Stockhausen

De Nijmeegse Marco Blaauw heeft internationale faam opgebouwd als pionier op trompet. Hij bedient zich naast de 'normale' trompet ook van bijvoorbeeld de didgeridoo, Tibetaanse trompet en een schelp: de 'roze vleugelhoorn'. Hij liet zelfs een speciale 'Double Bell' (twee bekers) trompet bouwen. Geen wonder dus dat de avontuurlijke trompettist jarenlang samenwerkte met de beroemde componist Karlheinz Stockhausen. Het belooft kortom een spannend en interessant concert vanavond, maar vooral mooi. "Zou je de zaal donker hebben gemaakt, dan zou je zweren dat Blaauw aan het zingen was" volgens Trouw.

laatste updates

Tba

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.