Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Festival de Loftrompet - Gatecrash

donderdag 17 nov 2011

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Festival de Loftrompet - Gatecrash

De JIN en de Lindenberg steken de loftrompet en zetten dit weekend dit blaasinstrument in de schijnwerpers. Je kunt voor dit festival een passe-partout kopen waarmee je deze vier concerten kunt bezoeken voor slechts € 45,-. Voor personen die jonger zijn dan 26 jaar kost de passe-partout € 30,-. Je kunt deze passe-partout vóór 1 september 2011 telefonisch reserveren via onze reserveringslijn op nummer 024 327 37 37.

Gatecrash

Niemand haalt zoveel verschillende klankkleuren uit de trompet, niemand heeft zo'n ferme en tegelijk warme toon, niemand speelt zo intens en weet dat de zaal ook tot in de tenen mee te laten voelen. Eric Vloeimans mag gerust de beste jazztrompettist van ons land genoemd worden. Hij schakelt moeiteloos tussen subtiele kamerjazz, vrije impro, wereldmuziek, fusion & dance. Swingend is het allemaal ook nog, en perfect gespeeld. Toch wordt het nergens gladde loungejazz, daar is het weer te spannend voor.

Met Eric Vloeimans (trompet), Jeroen van Vliet (toetsen),Gulli Gudmundsson (bas) en Jasper van Hulten (drums).

foto's

laatste updates

Topact

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.