Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Corrie en de Grote Brokken

donderdag 29 sep 2011

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Corrie en de Grote Brokken


Corrie van Binsbergen

Corrie en de Grote Brokken telt twaalf kopstukken uit de Nederlandse pop- en jazzwereld en staat voor cross-over in de ware zin des woords: filmische muziek, popsongs, dialogen, gecomponeerde en geïmproviseerde delen. Hilarische intermezzi wisselen elkaar in hoog (en soms laag) tempo af. In 2011 viert Corrie van Binsbergen haar 25 jarig jubileum met het beste van de Grote Brokken en spectaculair nieuw materiaal.

Met Bob Fosko, Wouter Planteijdt, Beatrice van der Poel, Angelo Verploegen, Jasper Blom, Rutger van Otterloo, David Rothschild, Dionys Breukers, Hans Hasebos, Hein Offermans en Arend Niks.

Composities en samenstelling: Corrie van Binsbergen


Get the Flash Player to see this player.foto's

laatste updates

Image
Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.