Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Corrie en de Grote Brokken

donderdag 29 sep 2011

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Corrie en de Grote Brokken


Corrie van Binsbergen

Corrie en de Grote Brokken telt twaalf kopstukken uit de Nederlandse pop- en jazzwereld en staat voor cross-over in de ware zin des woords: filmische muziek, popsongs, dialogen, gecomponeerde en geïmproviseerde delen. Hilarische intermezzi wisselen elkaar in hoog (en soms laag) tempo af. In 2011 viert Corrie van Binsbergen haar 25 jarig jubileum met het beste van de Grote Brokken en spectaculair nieuw materiaal.

Met Bob Fosko, Wouter Planteijdt, Beatrice van der Poel, Angelo Verploegen, Jasper Blom, Rutger van Otterloo, David Rothschild, Dionys Breukers, Hans Hasebos, Hein Offermans en Arend Niks.

Composities en samenstelling: Corrie van Binsbergen


Get the Flash Player to see this player.foto's

laatste updates

Carte Blanche René Creemers

René Creemers is een van de topdrummers van Nederland. Deze Nijmeegse drummer won al meerdere malen de poll van De Slagwerkkrant als beste drummer van de Benelux. In 2017 viel deze eer hem weer te beurt. Er zijn mensen die hem beschouwen als een van de beste drummers wereldwijd!

Om dit te vieren geeft JINJazz Nijmegen Creemers een Carte Blanche. Verwacht een avond vol muzikale virtuositeit. Hou onze website in de gaten voor het definitieve programma.

Creemers brak door met de band  Blowbeat waarmee hij zeer succesvol was in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Hij was drummer in de Margriet Eshuys band en was begeleider van Denise Jannah. Op moment is hij actief als docent op ArtEZ, Rockacademie en oprichter van Drumbassadors  en mede opriichter van Any Vegetable.

Creemers staat voor muzikale virtuositeit, als drummer is is hij van uitzonderlijke klasse.  Of hij nu begeleid of soleert de klasse druipt ervan af. Kom en geniet van deze uitzonderlijke Nijmeegse drummer!

www.renecreemers.com

 

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.