Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@CultuurOpDeCampus - Jazz op de Campus | Felix Schlarmann Group

dinsdag 20 sep 2011

CultuurCafé Mercatorpad 1 Nijmegen

JINJAZZ@CultuurOpDeCampus - Jazz op de Campus | Felix Schlarmann Group


Felix Schlarmann

De Felix Schlarmann Group, dat zijn vijf jonge honden die met hun heldere melodieën en energieke solo’s opzwepende jazz maken. De muziek van dit ensemble is emotioneel, eerlijk en direct. Het samenspel tussen de twee saxen aangevuld door de subtiele drumstijl van Schlarmann bepalen het geluid van de groep.
De leden van het quintet, onder leiding van drummer Felix Schlarmann, hebben furore gemaakt in bands als Room Eleven en Pete Philly and Perquisite. Ze zijn graag geziene gasten op internationale festivals als North Sea Jazz. Om met Utrecht Jazz Fest te spreken: ‘Wie een concert van Felix Schlarmanns band bezoekt, wacht weinig minder dan een sensatie.’

Felix Schlarmann is de drijvende kracht achter The Felix Schlarmann Group bestaande uit:
Joao Driessen - tenor sax
Floris v/d Vlugt - alto sax
Franz von Chossy - piano
Lucas Dols - bass
Felix Schlarmann - drums / composition

“De Felix Schlarmann Group was een verrassing!” [jazzenzo]

Link: http://www.myspace.com/felixschlarmann

Dit concert is een samenwerking tussen Cultuur op de Campus en JIN.

laatste updates

Image
Lyrida

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan een groter publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.