Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Kaaij - Frank Nielander kwartet

woensdag 03 aug 2016

De Kaaij Waalkade Nijmegen

JINJAZZ@Kaaij - Frank Nielander kwartet


Frank Nielander

Het Frank Nielander 4-tet kijkt over de grenzen van de jazz heen. Van down- town New York tot een ode aan herderinnetjes in de franse Alpen. Eclectische improvisatie muziek op niveau so to speak . Naast saxofonist Frank Nielander bestaat het 4-tet uit oude bekende en virtuoos  bassist Lucien Matheeuwsen en drummer/marimba/kalimba, en misschien ook nog wel didgeridoo,-speler Wim Holthaus. Vanavond met niemand minder dan special guest Michiel Braam op piano.

Saxofonist Frank Nielander kent een indrukwekkende carrière binnen de jazz en improvisatie. Hij speelde met bekende o.a. lang samen met Michiel Braam, als gast bij Hans Dulfer, Gino Vanelli en Lionel Ritchie en toerde met Amerikaanse bands als The Holmes Brothers en Rock&Roll-icoon Big Jay McNeely.

laatste updates

Stranger Than Paranoia: Van Kemenade Quintet + Westerhof/Kliphuis + Ronald Snijders band

Het grensverleggende Muziekfestival ‘Stranger than Paranoia’ Bestaat 25 jaar. Daarnaast staat oprichter Paul Van Kemenade 40 jaar op het podium. Reden om eens goed uit te pakken met Paul van Kemenande Quintet, Duo Jorit Westerhof/Morris Kliphuis en Ronald Snijders band.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.