Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - You are so me

donderdag 07 apr 2011

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - You are so me


foto: Jochen Brood

Vernieuwende Duitse jazz!

Het Trio You Are So Me is de derde band in de reeks Jinn-Jazz Confrontations.
Een nieuwe serie binnen de JIN waarin de grenzen tussen Jazz en impro enerzijds en elektronische, pop en rockmuziek anderzijds worden verkend. Het resultaat is een serie met avontuurlijke muziek voor luisteraars met een open oor voor muziek die grenzen overschrijdt en buiten de hokjes gaat.
You are So Me combineert diverse muziekstijlen, geen enkel genre wordt geschuwd. “We play music, that needs to be played, regardless if it´s old or new, if it´s hip or square. – however with high-pressure” .
Het resultaat is Virtuoze improvisatie jazz met een rock drive. Het uitzonderlijke elektronische geluid van Siegel en Klare’s energieke spel worden tot kookpunt gebracht door het dynamische drumwerk van Camatta..

You Are So me is een verfrissend nieuw Trio bestaande uit:
Jan Klare - reeds, electronic
Oliver Siegel - synthesizer
Simon Camatta – drums

Link: http://www.myspace.com/klaresiegelcamatta

laatste updates

Image
Doppler Trio + Triple Jump + Montis/Goudsmit/Directie

JIN neemt weer deel aan Easter Jazz met een afwisselend programma: Doppler Trio, Triple Jump; een nieuw kwartet met Michiel Braam, Dirk-Peter Kölsch, Pieter Douma en Jörg Lehnardt. De avond wordt knallend afgesloten met  Montis/Goudsmit/Directie. 

Een afwisselend programma dat geheel past in de lijn van JIN met elke woensdag jazz in Brebl! Nu Tijdens Easter Jazz een knallend programma in Trianon!

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.