Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Kaaij - Richie Reichgelt Quartet

woensdag 13 jul 2016

De Kaaij Waalkade Nijmegen

JINJAZZ@Kaaij - Richie Reichgelt Quartet


Richie Reichgelt

Vanavond presenteert Richie Reichgelt zijn nieuwste ensemble: het Richie Reichgelt Quartet. Hij zal zijn eigen composities laten horen in combinatie met zijn favoriete stukken uit de jazz en blues. Na een intensieve studie bij docent Ton van Engelen verhuisde hij naar Den Haag om aan het Conservatorium te studeren alwaar hij ook zijn Master behaalde. Alsof dat nog niet genoeg was heeft Richie toen hij in New York zat lessen gehad van Peter Bernstein. Deze Nijmeegse gitarist is hier vooral bekend door zijn Jazz Republic en heeft Nijmegen inmiddels verruild voor de jazzhoofdstad van Europa: Berlijn. Aldaar ontstond zijn idee voor een internationaal ensemble.

Website: http://www.richiereichgelt.com
Facebook pagina: https://www.facebook.com/richiereichgelt?fref=ts

laatste updates

Stranger Than Paranoia: Van Kemenade Quintet + Westerhof/Kliphuis + Ronald Snijders band

Het grensverleggende Muziekfestival ‘Stranger than Paranoia’ Bestaat 25 jaar. Daarnaast staat oprichter Paul Van Kemenade 40 jaar op het podium. Reden om eens goed uit te pakken met Paul van Kemenande Quintet, Duo Jorit Westerhof/Morris Kliphuis en Ronald Snijders band.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.