Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Kaaij - Richie Reichgelt Quartet

woensdag 13 jul 2016

De Kaaij Waalkade Nijmegen

JINJAZZ@Kaaij - Richie Reichgelt Quartet


Richie Reichgelt

Vanavond presenteert Richie Reichgelt zijn nieuwste ensemble: het Richie Reichgelt Quartet. Hij zal zijn eigen composities laten horen in combinatie met zijn favoriete stukken uit de jazz en blues. Na een intensieve studie bij docent Ton van Engelen verhuisde hij naar Den Haag om aan het Conservatorium te studeren alwaar hij ook zijn Master behaalde. Alsof dat nog niet genoeg was heeft Richie toen hij in New York zat lessen gehad van Peter Bernstein. Deze Nijmeegse gitarist is hier vooral bekend door zijn Jazz Republic en heeft Nijmegen inmiddels verruild voor de jazzhoofdstad van Europa: Berlijn. Aldaar ontstond zijn idee voor een internationaal ensemble.

Website: http://www.richiereichgelt.com
Facebook pagina: https://www.facebook.com/richiereichgelt?fref=ts

laatste updates

Carte Blanche René Creemers

René Creemers is een van de topdrummers van Nederland. Deze Nijmeegse drummer won al meerdere malen de poll van De Slagwerkkrant als beste drummer van de Benelux. In 2017 viel deze eer hem weer te beurt. Er zijn mensen die hem beschouwen als een van de beste drummers wereldwijd!

Om dit te vieren geeft JINJazz Nijmegen Creemers een Carte Blanche. Verwacht een avond vol muzikale virtuositeit. Hou onze website in de gaten voor het definitieve programma.

Creemers brak door met de band  Blowbeat waarmee hij zeer succesvol was in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Hij was drummer in de Margriet Eshuys band en was begeleider van Denise Jannah. Op moment is hij actief als docent op ArtEZ, Rockacademie en oprichter van Drumbassadors  en mede opriichter van Any Vegetable.

Creemers staat voor muzikale virtuositeit, als drummer is is hij van uitzonderlijke klasse.  Of hij nu begeleid of soleert de klasse druipt ervan af. Kom en geniet van deze uitzonderlijke Nijmeegse drummer!

www.renecreemers.com

 

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.