Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Eric Vloeimans - Gatecrash

donderdag 19 feb 2009

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Eric Vloeimans - Gatecrash

Op deze avond ontbrak Jeroen van Vliet, de vaste toetsenman van Gatecrash (zie ook de opname van YouTube onderaan op deze pagina), hij was in Cuba. Maar hij werd met allure vervangen door de Keulenaar Florian Weber, er werden vele nieuwe nummers gespeeld en het concert was terecht uitverkocht.

Voor wie niet gereserveerd had en ook niet kort na 20u00 nog via de wachtlijst een entreebewijs kon bemachtigen


(lounge verlaten en stil, kaartjes op...

volgen hier als schrale troost enkele plaatjes van wat hij/zij vanaf 20u30 gemist heeft aan Eric Vloeimans (trompet) - Florian Weber (toetsen) - Gulli Gudmundsson (bas) - Jasper van Hulten (drums).
Belangrijker is het echter juist dan om moed te putten uit het feit dat de nieuwe, derde cd van Gatecrash al in het najaar van 2009 uit zal komen!foto's

laatste updates

Image
StarkLinneman Quartet

De formatie StarkLinnemann heeft sinds de oprichting in 2012 met uiteenlopende bezettingen laten zien zeer veelzijdig te zijn wat betreft muziekstijlen. Dit is te horen op de albums Awake (2014), Transcending Chopin Volume 1 (2016) en Transcending Chopin Volume 2&3 (2016).  

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.