Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - DiMaMi

donderdag 22 jan 2009

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - DiMaMi

Contemporary Impro/Jazz

Mete Erker (saxen) was te gast bij DiMaMi, wat staat voor Dion, Makki en Miguel: Miguel Boelens (sax) - Dion Nijland (bas) - Marcel van Engelen (drums)

Een recensie van het concert door Josien Lucassen is samen met een fotoverslag door Maarten van de Ven te vinden op www.draaiomjeoren.com/2009/01/energiek-dimami-speelt-met-kleur.html

Get the Flash Player to see this player.foto's

laatste updates

Image
Marzio Scholten’s Americana Trio

Na jarenlang furore te hebben gemaakt met zijn band IDENTIKIT laat gitarist Marzio Scholten (1982) nu van zich horen in triobezetting. Hij presenteert composities gebaseerd op zijn nieuwe, lovend ontvangen, soloproject We Never Left Town dat in januari 2017 uitgebracht is. Uitgangspunten zijn Scholten’s zoektocht naar eenvoud, zijn liefde voor de gitaar én Amerikaanse volksmuziekgenres als folk, blues, jazz en country. Samen met bassist Sean Fasciani en drummer Niek de Bruijn legt Scholten de nadruk op sound en songs; ingrediënten voor aardse en bezielde muziek.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.