Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Agenda

Jazzin presenteert - Benno Duijkers/Micha Lorenz

woensdag 31 jan 2018

Brebl Honigcomplex Nijmegen

Jazzin presenteert - Benno Duijkers/Micha Lorenz

Uit liefde voor de gitaar en gitaarmuziek zijn Micha Lorenz en Benno Duijkers bij elkaar gekomen om nummers waardoor zij geïnspireerd zijn te arrangeren voor gitaarduo. Er worden stukken gespeeld van Pat Metheny, Mike Stern, The Beatles en ook eigen composities van Micha Lorenz zullen te horen zijn. In bandformatie zullen zij ondersteund worden door Teun Creemers op basgitaar en Janik Hüsch op drums, die het kloppend hart zijn van de band ‘De Raad van toezicht’. Zij zullen samen met Micha ook het tweede deel van de avond verzorgen: TMJ Trio! Micha studeerde aan het conservatorium in Arnhem en speelde o.a. in de bands ‘Die Wiedergutmachung’, ‘TMA-trio’ en ‘Malky’. Benno Duijkers studeerde jazz bij Bram Huygen en speelde o.a. in the bands ‘RIF’, ‘The Leads’ en de ‘Phat Cool Bigband’. Draag je de gitaar een warm hart toe, dan is deze avond iets voor jou! Bezetting:
Micha Lorenz - gitaar
Benno Duijkers - gitaar
Teun Creemers - basgitaar
Janik Hüsch - drums Muziek: Jazz/Pop Deuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: € 7,- / Studenten en jongeren tot 26 € 5,- 

Kaarten: Verkrijgbaar aan de kassa van Brebl.

laatste updates

Image
Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.