Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Agenda

JINJAZZ@Brebl - VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

woensdag 14 mrt 2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”
VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.


VLEK is een collectief van musici met hun wortels in de geïmproviseerde muziek, jazz en alternatieve rockmuziek. VLEK is ontstaan in 2009 en speelde inmiddels op vele podia en festivals. VLEK is de huisband van het Tilburgse muziekpodium Paradox.
 Vlek is wat je kunt noemen een all star band met in de gelederen: Edward Capel, Jeroen Doomernik, Hans Sparla, Jacq Palinckx, Bart van Dongen, Bert Palinckx en Pascal Vermeer. De band kenmerkt zich door een grote mate van vrijheid, speelplezier en flexibiliteit én hun voorliefde voor hypnotiserende grooves en ‘rechttoe-rechtaan-muziek’ maakt een optreden van VLEK tot een unieke gebeurtenis en een ware belevenis. VLEK gelooft in de kracht van het moment. Hun filosofie is dat de muziek op het podium verrassend en fris moet zijn. Na acht jaar VLEK weten we dat dit altijd overslaat op het publiek.

Bezetting: Edward Capel - alt&sopraansax/altklarinet, Jeroen Doomernik - trompet/bugel, Hans Sparla - trombone, Jacq Palinckx - gitaar, Bart van Dongen - piano/synthesizer, 
Bert Palinckx - contrabas, Pascal Vermeer - drums

Website: www.vlekmusic.nl

Deuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: € 13,-. Studenten/jongeren tot 26 jaar € 10,-
Kaarten:


Ook verkrijgbaar aan de kassa van Brebl.

laatste updates

Carte Blanche René Creemers

René Creemers is een van de topdrummers van Nederland. Deze Nijmeegse drummer won al meerdere malen de poll van De Slagwerkkrant als beste drummer van de Benelux. In 2017 viel deze eer hem weer te beurt. Er zijn mensen die hem beschouwen als een van de beste drummers wereldwijd!

Om dit te vieren geeft JINJazz Nijmegen Creemers een Carte Blanche. Verwacht een avond vol muzikale virtuositeit. Hou onze website in de gaten voor het definitieve programma.

Creemers brak door met de band  Blowbeat waarmee hij zeer succesvol was in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Hij was drummer in de Margriet Eshuys band en was begeleider van Denise Jannah. Op moment is hij actief als docent op ArtEZ, Rockacademie en oprichter van Drumbassadors  en mede opriichter van Any Vegetable.

Creemers staat voor muzikale virtuositeit, als drummer is is hij van uitzonderlijke klasse.  Of hij nu begeleid of soleert de klasse druipt ervan af. Kom en geniet van deze uitzonderlijke Nijmeegse drummer!

www.renecreemers.com

 

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.