Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Agenda

JINJAZZ@Brebl - Mudita: Sanne Rambags/Koen Smits/Sjoerd van Eijck

woensdag 28 feb 2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Mudita: Sanne Rambags/Koen Smits/Sjoerd van Eijck


Mudita

Mudita is een trio in een bijzondere bezetting: Sanne Rambags – zang, Koen Smits – Trompet en Sjoerd van Eijck – Piano. In deze uitzonderlijke bezetting weten zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits de rollen van hun instrument op een andere manier te benaderen en op zoek te gaan naar nieuwe klanken. Stilte en intimiteit zijn belangrijke elementen voor hun muziek. Het repertoire dat bestaat uit eigen composities wordt dan ook met veel intentie vertolkt en bewerkt met sfeervolle improvisaties, benaderd vanuit klank. De stukken worden voorzien van zelf geschreven poëzie of al bestaande gedichten van grote schrijvers, die zowel als tekst dienen maar ook gebruikt worden als improvisatie materiaal.

Het trio wordt beïnvloed door muzikanten als Susanne Abbuehl, Simin Tander, Jan Garbarek, Mathias Eick en Tord Gustavsen. Muziek waarin vrije improvisatie, openheid, stilte, oprechtheid en intentie een belangrijke rol spelen. Ieder moment van spel wordt dan ook op een andere manier benaderd en is telkens weer een nieuwe ervaring waarin het publiek wordt mee genomen in hun vlucht naar een andere wereld. Je kunt de weidse landschappen van Scandinavië zo voor de geest halen. Enkel één aspect blijft onveranderd tijdens hun concerten: de magie die ontstaat tijdens het musiceren

Bezetting: Sanne Rambags - zang, Koen Smits - trompet, Sjoerd van Eijck - piano

Website: http://www.sannerambags.nl

Deuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: € 7,50. Studenten/jongeren tot 26 jaar € 5,-
Kaarten:


Ook verkrijgbaar aan de kassa van Brebl.

laatste updates

Image
Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.