Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Agenda

JINJAZZ@Brebl - Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears

woensdag 21 feb 2018

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears


WonderYears (foto: Anne Reinke)

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. 

De mix van grooves en aanstekelijke melodieën gecombineerd met jazz invloeden is niet alleen geschikt om op feestjes te draaien of keihard in de auto. Veel van zijn stukken blijken ook een perfecte uitnodiging te zijn voor jazz improvisaties. 

Jasper Blom, Sean Fasciani en Felix Schlarmann spelen in een jazzbezetting met sax, bas en drums uitsluitend composities van Stevie Wonder en brengen met hun programma WonderYears een ode aan een van de meest creatieve songwriters van de twintigste eeuw.

Bezetting: Jasper Blom - saxofoon, Sean Fasciani - bas, Felix Schlarmann - drums

Website: http://www.felixschlarmann.com/?page_id=213

Muziek: https://soundcloud.com/felixschlarmann/sets/wonderyears

Deuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: € 13,-. Jongeren tot 26 en studenten € 10,-
Kaarten:


Ook verkrijgbaar aan de kassa van Brebl.

laatste updates

Image
Mark Haanstra & Oene van Geel + Bitch 'n' Monk

Vanavond presenteren Mark Haanstra & Oene van Geel hun debuutalbum Shapes of Time. Speciaal voor deze tour hebben ze het eigenzinnige Brits-Colombiaanse duo Bitch ’n Monk uitgenodigd tijdens de releasetour ook een set voor haar rekening te nemen.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.