Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears

woensdag 21 feb 2018

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears


WonderYears (foto: Anne Reinke)

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. 

De mix van grooves en aanstekelijke melodieën gecombineerd met jazz invloeden is niet alleen geschikt om op feestjes te draaien of keihard in de auto. Veel van zijn stukken blijken ook een perfecte uitnodiging te zijn voor jazz improvisaties. 

Jasper Blom, Sean Fasciani en Felix Schlarmann spelen in een jazzbezetting met sax, bas en drums uitsluitend composities van Stevie Wonder en brengen met hun programma WonderYears een ode aan een van de meest creatieve songwriters van de twintigste eeuw.

Bezetting: Jasper Blom - saxofoon, Sean Fasciani - bas, Felix Schlarmann - drums

Website: http://www.felixschlarmann.com/?page_id=213

Muziek: https://soundcloud.com/felixschlarmann/sets/wonderyears

laatste updates

Image
Nikos Charalambous/George Bizios

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.