Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Agenda

Jazzin presenteert - Woodnote

woensdag 20 dec 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

Jazzin presenteert - Woodnote

Het Woodnote kwintet is een jazz kwintet bestaande uit 5 jonge muzikanten van het Codarts conservatorium in Rotterdam. Vooraan de band staat een energieke blazerssectie van twee saxofoons, die geregeld versterkt worden door een toegevoegde gitaarpartij. Hierdoor klinken de themas sterk, origineel en avontuurlijk en krijgt de blazerssectie een eigen klank die zich onderscheidt van andere andere bands.
Gestuwd door een krachtige en creatieve ritmesectie zorgt dit alles voor veel energie, sfeervolle momenten, en indrukwekkend samenspel op het podium. 
Het Woodnote kwintet speelt voornamelijk eigen arrangementen van jazzstandards en daarnaast ook een aantal eigen composities, waarbij improvisatie altijd een grote rol speelt.Bezetting: 
Loek van den Berg - altsaxofoon, Frank Groenendijk - tenorsaxofoon, Bart Lubking - gitaar, Jurriaan de Kok - contrabas, Mathijs Mens - drums.Muziek: jazz (hardbop, bebop en cooljazz)


Deuren open: 20u00
Aanvang: 20u30
Entree: € 5,- (€ 2,50 voor studenten)

Kaarten: Verkrijgbaar aan de kassa van Brebl.

laatste updates

Image
VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.