Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

Jazzin presenteert - Woodnote

woensdag 20 dec 2017

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

Jazzin presenteert - Woodnote

Het Woodnote kwintet is een jazz kwintet bestaande uit 5 jonge muzikanten van het Codarts conservatorium in Rotterdam. Vooraan de band staat een energieke blazerssectie van twee saxofoons, die geregeld versterkt worden door een toegevoegde gitaarpartij. Hierdoor klinken de themas sterk, origineel en avontuurlijk en krijgt de blazerssectie een eigen klank die zich onderscheidt van andere andere bands.
Gestuwd door een krachtige en creatieve ritmesectie zorgt dit alles voor veel energie, sfeervolle momenten, en indrukwekkend samenspel op het podium. 
Het Woodnote kwintet speelt voornamelijk eigen arrangementen van jazzstandards en daarnaast ook een aantal eigen composities, waarbij improvisatie altijd een grote rol speelt.Bezetting: 
Loek van den Berg - altsaxofoon, Frank Groenendijk - tenorsaxofoon, Bart Lubking - gitaar, Jurriaan de Kok - contrabas, Mathijs Mens - drums.Muziek: jazz (hardbop, bebop en cooljazz)


laatste updates

Image
Mark Haanstra & Oene van Geel + Bitch 'n' Monk

Vanavond presenteren Mark Haanstra & Oene van Geel hun debuutalbum Shapes of Time. Speciaal voor deze tour hebben ze het eigenzinnige Brits-Colombiaanse duo Bitch ’n Monk uitgenodigd tijdens de releasetour ook een set voor haar rekening te nemen.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.