Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - JIN presents: Phil’s Music Laboratory als onderdeel van FJIN

donderdag 26 okt 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - JIN presents: Phil’s Music Laboratory als onderdeel van FJIN
“Phil's Music Laboratory" neemt je mee op een bijzondere reis door de afgronden en parels van onze samenleving.” Zo kondigt één van ‘s lands beste moderne jazz ensembles hun nieuwe en tweede album ‘Repetitive Mind’ aan, dat in oktober van dit jaar verschijnt. Samen met zijn Music Laboratory onderzoekt componist en bandleider Philipp Rüttgers emoties die de dagelijkse wereld beheersen in zijn muziek: frustraties en onzekerheden, de vechtpartij in zichzelf maar ook positivisme en vreugde. Hieruit ontstaat een unieke klankwereld die de groep en het publiek tijdens de openingsavond van Festival Jazz International Nijmegen in Brebl laten ronddansen.

Bezetting: Philipp Rüttgers - piano; Allison Philips - trompet; Miguel Boelens alto/soprano sax; Nils van Haften - tenor sax/basklarinet; Vincent Veneman - trombone; TBA – bas en Felix Schlarmann - drums

Meer info: www.fjin.nlTicketlink alle kaarten:
https://www.eventbrite.nl/o/lux-lindenberg-brebljin-doornroosje-14411962460

Losse kaarten Phil’s Music laboratory:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-festival-jazz-international-nijmegen-1-35706611436

Ticketlink Passe Partout:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-passe-partout-festival-jazz-international-nijmegen-35780445275

laatste updates

Image
Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade 4tet

JIN heeft weer een internationale topact weten te boeken voor de jazzopening 2018. Niemand minder dan het internationaal vermaarde Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade 4tet is te gast.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.