Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Reijseger/Fraanje/Sylla

woensdag 13 sep 2017

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Reijseger/Fraanje/Sylla
JIN opent het culturele seizoen met een absoluut top trio: Reijseger/Fraanje/Sylla.

Waar trio Reijseger Fraanje Sylla optreedt klinken reacties als ‘soundtrack for the soul.’ De bezwerende mystieke stem van de Senegalese zanger/percussionist Mola Sylla mengt prachtig met de lyrische klanken van pianist Harmen Fraanje en het vurige spel van cellist Ernst Reijseger. Hoewel de musici allen een totaal verschillende achtergrond hebben én de combinatie van instrumenten zeer ongebruikelijk lijkt, is het voor de musici juist overduidelijk, bijna noodzakelijk om samen te spelen. 

Het trio speelde overal ter wereld; van het door Palladio gebouwde Teatro Olimpico in Vicenza, tot op het midden in de Indische Oceaan gelegen vulkaaneiland Reunion Island. Van concerten in hartje Siberië tot concerten in het tropische Rio de Janeiro. Verder maakte het trio de filmmuziek van enkele films van de Duitse regisseur Werner Herzog.

Bezetting: Ernst Reijseger – Cello, Harmen Fraanje – Piano, Mola Sylla – Zang, M’bira, Xalamlaatste updates

Image
Tommy Got Waxed

Op het moment dat je de eigenzinnige Rotterdamse band Tommy Moustache samenvoegt met Sheep Got Waxed uit Vilnius (Litouwen) hoef je niet lang na te denken over de naam van dit project: “Tommy Got Waxed”. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.