Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Kaaij - Trio Pino/Tarenskeen/van Engelen

woensdag 16 aug 2017

De Kaaij Waalkade Nijmegen

JINJAZZ@Kaaij - Trio Pino/Tarenskeen/van Engelen


Jean-Paul Pino

Carte Blanche JP Pino

Speciaal voor deze avond heeft Jean-Paul Pino een gelegenheidstrio samengesteld bestaande uit gitarist Jean-Paul Pino , contrabassist Bart Tarenskeen en trompettist Pieter van Engelen. Jean- Paul Pino was zanger, gitarist en bandleider van verschillende Roos van Nijmegen winnaars, waaronder Frugifer en Revolution 9. Met de funkband Groove Syndicate bracht hij meerdere albums uit. Bart Tarenskeen speelde o.a met Marcus strickland, Terence King en Mike Manieri. Pieter van Engelen is al jaren vaste kracht in de Guus Tangelder bigband en het Brabants Jazzorkest.

Vanavond zijn deze veelzijdige musici te gast bij JIN op De Kaaij

Bezetting: Jean-Paul Pino - gitaar, Bart Tarenskeen - bas, Pieter van Engelen - trompet

laatste updates

Image
Mudita: Sanne Rambags/Koen Smits/Sjoerd van Eijck

Mudita is een trio in een bijzondere bezetting: Sanne Rambags – zang, Koen Smits – Trompet en Sjoerd van Eijck – Piano. In deze uitzonderlijke bezetting weten zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits de rollen van hun instrument op een andere manier te benaderen en op zoek te gaan naar nieuwe klanken. Stilte en intimiteit zijn belangrijke elementen voor hun muziek. Het repertoire dat bestaat uit eigen composities wordt dan ook met veel intentie vertolkt en bewerkt met sfeervolle improvisaties, benaderd vanuit klank. De stukken worden voorzien van zelf geschreven poëzie of al bestaande gedichten van grote schrijvers, die zowel als tekst dienen maar ook gebruikt worden als improvisatie materiaal.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.