Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

Jazzin presenteert - Ochsen CD RELEASE


woensdag 24 mei 2017

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

Jazzin presenteert - Ochsen CD RELEASE

Ochsen is een fris en explosief Nederlands jazzkwartet dat hun ijzersterke debuutalbum "Bungee" komt presenteren. Met klasse, humor, gevoel en power combineren zij hun vernieuwende composities met gedurfde improvisaties. Live brengt Ochsen hun composities op energieke en overtuigende wijze. Ochsen is compromisloos in het uiten van hun liefde voor Ornette Coleman, Christian Scott en Gatecrash maar tevens putten zij uit de pop - en klassieke muziek. Dit maakt Ochsen tot een zeer divers, maar ook toegankelijk jazzkwartet.
 

Michiel Braam: "Debuutalbum Bungee laat een sterk collectief horen, met goed ontwikkelde persoonlijke muzikale keuzes en vaardigheden. Ochsen is een sterke exponent van de huidige bands van muzikanten die beseffen dat het waardevol is om over een langere tijd samen muziek te ontwikkelen."

Jeroen Vierdag: "This is a great band with some of the most talented new players around. I really enjoy this album, (my favourite tracks being Pake and Mr. C) and I expect much of the future of Ochsen!"


Je bent van harte welkom op wat een mooie avond lijkt te worden.

Bezetting: Joël Botma - trompet , Philipp Frenzel - piano/Rhodes, Christoph Chudaska - basgitaar, Bouke Hofma - drums.

Muziek: Luister naar Bungee

laatste updates

Tba

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.