Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - De Raad van Toezicht

zaterdag 01 apr 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - De Raad van Toezicht
De Raad van Toezicht beleefde in 2016 zijn doorbraak en was te zien band op de belangrijke Nederlandse Jazzfestivals waaronder Jazz In Duketown, Music Meeting, Jazz internationale Rotterdam en North Sea Jazz. Op deze festivals was men standaard overweldigd door de enorme energie, enthousiasme en de klasse van De Raad van Toezicht.Nu is het zover: De Raad heeft hun 1e album opgenomen in de befaamde Wisseloord studio's. De officiele release van het album is vanavond in Brebl

Hier alvast een tipje van de sluier:
De Raad van Toezicht  is een 12-koppig powerhouse! Een speelse maar supersolide groep die zich laat inspireren door groten als Weather Report, Pat Metheny en Snarky Puppy. De energie van De Raad van Toezicht is erg aanstekelijk; wat in feite een jazz- of fusion-concert is, mondt steevast uit in een feestje.  De muzikale invloeden  lopen uiteen van knallende rock tot Afrikaanse muziek, latin en zelfs westernmuziek. Maar jazz en funk zijn de basis ingrediënten waar De Raad zijn spontaniteit en sterke groove vandaan haalt.

Het dak zal eraf gaan bij deze release party van De Raad Van Toezicht.

laatste updates

Image
Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.