Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

Jazzin presenteert - Big Band HAN

woensdag 22 mrt 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

Jazzin presenteert - Big Band HAN
Meer dan 25 jaar geleden ontstond het idee van studenten én docenten van de HAN om samen een bigband te starten. Dat dit een uitstekend idee was, blijkt wel: nog steeds zijn er enkele leden die zich deze periode nog kunnen herinneren. Inmiddels bestaan we niet meer uitsluitend uit (ex-)medewerkers van de HAN, maar spelen nog wel met evenveel plezier. Het repertoire is gevarieerd maar altijd typisch bigband: van standards als Angel Eyes tot Funky Chicken of werk van the New Cool Collective. Je kunt ons vinden op festivals als het 3 oever festival, of jazz in Broek (waar we de afgelopen twee jaar de publieksprijs wonnen) in cafés als Trianon maar we zijn ook nog steeds de huisband bij diplomeringen op de HAN. 

Bezetting: traditonele bigbandbezetting olv Rob van den Hoven 

Website
www.bigbandhan.nl
www.facebook.com/bigbandhan

laatste updates

Image
Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.