Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

Jazzin presenteert - Sax And The City & Co

woensdag 25 jan 2017

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

Jazzin presenteert - Sax And The City & Co


Sax And The City

Sax and the city is een saxofoonkwartet met een jazzy geluid dat onder andere werk te gehore brengt van het Artvark Saxophone Quartet en het 29th Street Saxophone Quartet. Gedurende de set zullen ze bijgestaan worden door een ritmesectie en een trompet met een mix van aanstekelijke, jeukende, kriebelende mix van jazzy en funky liedjes.


Bezetting
Sax and the City: Maaike Teunissen (Alt/sopraan saxofoon), Henriëtte Buijs (Alt saxofoon), Fokko Wesselius (Tenor saxofoon ), Lex Siedsma (Bariton saxofoon)
& Co: Michiel Poell (Bugel/Trompet), Paul Vermeulen (Toetsen), Folkert Cannegieter (Contrabas), Sacha Boret (Drums) 


Website
www.facebook.com/saxatcity
www.facebook.com/TDLTBBBB

Muziek
soundcloud.com/fokko-wesselius/silver-sounds

laatste updates

Image
DIMLICHT

Morris kliphuis  Compositie opdracht voor North Sea Jazz 2017!

Met zijn band  KAPOK won Morris Kliphuis in 2014 een Edison. In 2017 ontving hij de jaarlijkse compositie opdracht van het North Sea Jazz Festival.  JIN is trots de compositie DIMLICHT te presenteren.

Speciaal voor DIMLICHT stelde Kliphuis een bijzonder septet samen met musici die op verschillende manieren met muziek bezig zijn, van synth-pop tot aan free jazz en klassiek. Musici uit de improvisatie- en popwereld ontmoeten elkaar voor 1e keer. Het resultaat: meeslepende, diepe grooves, die worden doorsneden met melancholische melodieën en improvisaties. Een trip die je meevoert naar een andere wereld met een eigen kleurenpalet.  Kliphuis zegt zelf  "Tijdens het optreden wil ik een heel palet aan kleuren voorbij laten komen drijven. Een meeslepende ervaring, dat is mijn doel”.  Deze avond een bijzondere ontmoeting van muziek met musici die spelen met Kapok, Mulatu Astake, Jett Rebel, Fresku en anderen.

Bezetting 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.