Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Nieuwjaarsreceptie met ArtEZ Big Collective!

woensdag 11 jan 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Nieuwjaarsreceptie met ArtEZ Big Collective!

Inmiddels een traditie: swingend het nieuwe jaar in met JIN’s gezellige nieuwjaarsreceptie. Een avond van ontmoetingen, concerten, dj’s, hapjes en drankjes. Vol trots presenteren wij deze avond ons programma voor eerste helft 2017. Wederom een afwisselend programma met (inter)nationale top, Local Heroes en jong talent.

Deze avond presenteren wij de ArtEZ Big Collective bestaande uit jonge talentvolle musici onder leiding van Frans Vermeerssen en Japer Le Clerq, speciaal voor vanavond uitgebreid tot een monsterbezetting van 25 vrouw/man!. Het repertoire wordt deels geschreven door studenten van de compositieafdeling van ArtEZ maar er worden ook composities uitgevoerd van Jazz grootheden.

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan publiek. JIN Biedt deze musici graag een podium komt dus allen.

De avond is gratis toegankelijk waarbij JIN zorgt voor een hapje en welkomstdrankje.

laatste updates

Image
Jasper Blom, Sean Fasciani & Felix Schlarmann - WonderYears

Stevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.