Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

ArtEZ in Residence - Aggregat Trio

woensdag 15 mrt 2017

Brebl Honigcomplex Nijmegen

ArtEZ in Residence - Aggregat Trio


Aggregat Trio

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht. Vanavond is in deze reeks het Aggregat Trio te gast. Het Aggregat trio is afkomstig uit Duitsland en maakt deel uit van de levendige jazz scène in Keulen. Het trio bestaat uit Lucas Leidinger (piano), Reza Askari (bas) en Moritz Schlömer (drums). Het trio speelt eigentijdse jazz waarbij de traditie niet uit het oog verloren wordt.

Drummer Moritz Schlömer studeert dit jaar af aan het ArtEZ conservatorium en wordt vanavond binnen het Aggregat Trio bijgestaan door twee door twee door de wol geverfde musici te weten: Lucas Leidinger , een veelgevraagde pianist die al op meer dan 10 albums is te horen en bassist Reza Askari werkte samen met jazz grootheid Lee Konitz.

Moritz Schlömer ontving in 2014 de aanmoedigingsprijs tijdens het prinses Christina concours. Wederom een veelbelovend trio! Kom dus kijken naar de top van de toekomst!

Bezetting: Moritz Schlömer - drums, Lucas leidinger - piano en Reza Askari - contrabas.

laatste updates

Image
VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.