Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

Festival Jazz International Nijmegen - Aftrap: Chronometer’s Orchestra

woensdag 26 okt 2016

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

Festival Jazz International Nijmegen - Aftrap: Chronometer’s Orchestra
Festival Jazz International Nijmegen

Van woensdag 26 oktober tot en met zondag 30 oktober vindt de eerste editie van het gloednieuwe Festival Jazz International Nijmegen plaats op verschillende plekken in Nijmegen. Een unieke samenwerking tussen JIN, LUX, Doornroosje, Brebl, De Lindenberg en het Festival Jazz International Rotterdam. Een festival Met jong talent uit beide steden én grote internationale jazzartiesten. Ook wordt er een randprogramma georganiseerd, met onder andere masterclasses.


Ticketverkoop

Passe-partouts en dagkaarten voor Festival Jazz International Nijmegen zijn vanaf nu online verkrijgbaar via LUX, Lindenberg, Doornroosje en JIN. Tickets zijn ook te koop aan de kassa van LUX, bij het bespreekbureau in de Stadsschouwburg en in de platenwinkels van De Waaghals en Kroese in Nijmegen en Arnhem. Tot en met 15 september is een early-bird passe-partout verkrijgbaar voor € 65,00 (regulier: € 77,50).

Losse Kaarten | Passe-partout

Kaarten aan de dag/avondkassa alleen via PIN te betalen

www.facebook.com/FestivalJazzNijmegen


Chronometer’s Orchestra

Bij The Chronometer’s Orchestra is afwisseling en verrassing gegarandeerd. In hun postmoderne, provocerende en hoogkwalitatieve muziek verbinden zij klassieke muziek, jazz, pop, rock en vrije muziek. Dit alles met sterke ritmische aspecten en afgewerkt met een vleugje humor. Leden van het orkest zijn onder andere gerenommeerde muzikanten zoals Frans Vermeerssen, Dion Nijland, Philipp Rüttgers, Yonga Sun en René van Haren.

Zacharias S. Falkenberg: compositie & gitaar / Nicolai Fedder: tenor saxofoon / Frans Vermeerssen: bariton & sopraansaxofoon / Dion Nijland: contrabas / Philipp Rüttgers: piano / René van Haren: trombone / Uli Weber: gitaar / Yonga Sun: percussie / Georgette de Sonnaville: altsaxofoon & fluit / Hannes Dreyer: viool / Friedmar Hitzer: viool / Maarten Zaagman: marimba / Veit Steinmann: cello / Allison Philips: trompet

www.thechronometersorchestra.com

laatste updates

Image
StarkLinneman Quartet

De formatie StarkLinnemann heeft sinds de oprichting in 2012 met uiteenlopende bezettingen laten zien zeer veelzijdig te zijn wat betreft muziekstijlen. Dit is te horen op de albums Awake (2014), Transcending Chopin Volume 1 (2016) en Transcending Chopin Volume 2&3 (2016).  

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.