Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Bull Town Band

woensdag 02 nov 2016

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Bull Town Band

Bull Town Band is een Jazz Bigband, waarvan het merendeel van de bezetting uit de regio Nijmegen-Cuijk-Kleef komt. De band wordt gevormd door 3 hechte blazer-secties, een ‘groovy’ ritmesectie, een ‘jazzy’ zangeres en diverse creatieve solisten. Het geheel staat onder muzikale leiding van Rob van den Hoven. In het verleden heeft de Bull Town Band projecten gedaan met gastsolisten als Ilja Reijngoud, Eric Vloeimans en Bert Boeren. In het kader van het 40-jarig jubileum van de band, zal trompettist Teus Nobel in 2017 een gastoptreden met de Bull Town Band verzorgen in de schouwburg te Cuijk. De Bull Town Band is een graag geziene gast op festivals, zoals bv. ‘Jazz in Duketown’. Het repertoire van de Bigband loopt uiteen van traditioneel (Miles Davis, Count Basie) naar steeds meer het modernere werk (Bob Mintzer, Gordon Goodwin, Snarky Puppy). Ook beschikt de Bull Town Band over enkele arrangementen die door eigen bandleden zijn gemaakt.

Bezetting: http://www.bulltownband.nl/wie-zijn-wij website

Websites:
www.bulltownband.nl
www.facebook.com/bulltown.band.5

laatste updates

Image
VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.