Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - MONK!

woensdag 16 nov 2016

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - MONK!
A tribute to Thelonious Monk.

Thelonious Monk is één van de groten van de Jazzmuziek tot op de dag van vandaag is hij een inspiratie bron voor vele musici. Zo ook voor het trio MONK!

Monk wordt geroemd om zijn enorme gevoel voor ritmiek en melodie. Hij staat bekend als een van de meest jazzy spelers binnen de jazzmuziek. Een muzikant met een geheel eigen visie en een dwars karakter. Net als alle groten was hij spraakmakend in zijn ideeën welke hij trouw is gebleven.

Vanavond een eerbetoon aan deze grote muzikant door een nieuwe generatie musici. Verwacht een concert vol swing, uitdagingen soms speels, soms blue maar altijd met een dwars randje.

Bezetting: Marius van den Brink (piano, o.a. Millenium Jazz Orchestra, JazzArt), Tobias Nijboer (contrabas, o.a. Benjamin Herman, Fuse, Phil's Music Lab),  Bouke Hofma (drums, o.a. Raad van Toezicht, Ochsen).

laatste updates

Image
Mark Haanstra & Oene van Geel + Bitch 'n' Monk

Vanavond presenteren Mark Haanstra & Oene van Geel hun debuutalbum Shapes of Time. Speciaal voor deze tour hebben ze het eigenzinnige Brits-Colombiaanse duo Bitch ’n Monk uitgenodigd tijdens de releasetour ook een set voor haar rekening te nemen.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.