Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - BijmaBraam Duo

woensdag 09 nov 2016

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - BijmaBraam Duo


BijmaBraam Duo (foto: Pieter Boersma)

Een unieke mix van twee uitgesproken stemmen, resulterend in een verrukkelijk, intrigerend concert. Een afwisselende avond met solo performances van beide musici en het BijmaBraam Duo. Solo zal Braam stukken uitvoeren van zijn nieuwste cd “Gloomy Sunday”.

Greetje Bijma en Michiel Braam villen elkaar perfect aan binnen hun BijmaBraam Duo. Improvisaties worden afgewisseld met songs zoals Benjamin Brittens "Last Rose Of Summer", Abby Lincolns "Throw It Away" en jazz standards als "Stormy Weather". Binnen dit programma zijn de eigenaardigheden van beide muzikanten sterk aanwezig en in constante dialoog met elkaar.

Bijma heeft een grote reputatie als improviserende vocaliste. Met haar soepele stem en theatrale kwaliteiten toont zij zich als een intrigerend kunstenaar, waarbij haar populariteit tot boven de grenzen van het jazz circuit uitstijgt.

Braam komt uit een andere wereld en heeft zijn persoonlijke stijl, als pianist, componist en muzikaal initiatiefnemer, ontwikkeld vanuit de krachtige en tomeloze jazztraditie waaraan hij zonder schroom allerlei elementen toevoegt.

Het nieuwe programma van BijmaBraam gaat deze avond in première: het beloofd dus een feestelijke avond te worden.

Website: www.michielbraam.com

Muziek:
https://soundcloud.com/michiel-braam/sets/bijmabraam-duo
https://soundcloud.com/michiel-braam/solo-opus-jazz-club-excerpt

laatste updates

Artvark en Apollo

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.