Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Markus Stockhausen: QUADRIVIUM

woensdag 05 okt 2016

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Markus Stockhausen: QUADRIVIUM


QUADRIVIUM

Stockhausen wordt gezien als een van de meest vernieuwende trompettisten wereldwijd. Op het snijvlak van jazz, Klassiek, nieuwe en elektronische muziek is hij voortdurend op zoek naar nieuwe uitdrukkingsmogelijkheden. JINJAZZ is dan ook verheugd dat hij met zijn kwartet QUADRIVIUM naar Nijmegen komt: het enige concert in Nederland!

Quadrivium is niet zo maar een ensemble, het is een ensemble dat bestaat uit 4 virtuoze musici: Markus Stockhausen - trompet en elektronica, Angelo Comisso - piano, Christian Thomé - drums en Jörg Brinkmann - cello. Samen vormen zij QUADRIVIUM, een van de meest opwinde ensembles op het snijvlak van Jazz, klassiek nieuwe en elctronische muziek. Met recht kan gesproken worden van een all-star ensemble.laatste updates

Image
Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade 4tet

JIN heeft weer een internationale topact weten te boeken voor de jazzopening 2018. Niemand minder dan het internationaal vermaarde Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade 4tet is te gast.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.