Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Sessie

donderdag 21 apr 2016

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Sessie

JINJazz@Brebl is de Hotspot voor Jazz in Nijmegen, elke donderdag jazzconcerten. De hotspot voor jazzliefhebbers kan natuurlijk niet zonder een goede sessie avond. Elke maand dan ook een sessie waarbinnen musici en publiek elkaar ontmoeten. Elke keer weer verrassend en nieuw.

Komt allen, zing, speel en dans mee! We beginnen om 21:00 uur

Backline is aanwezig gesponsord door Schreeven Muziekinstrumenten.

laatste updates

Image
Mudita: Sanne Rambags/Koen Smits/Sjoerd van Eijck

Mudita is een trio in een bijzondere bezetting: Sanne Rambags – zang, Koen Smits – Trompet en Sjoerd van Eijck – Piano. In deze uitzonderlijke bezetting weten zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits de rollen van hun instrument op een andere manier te benaderen en op zoek te gaan naar nieuwe klanken. Stilte en intimiteit zijn belangrijke elementen voor hun muziek. Het repertoire dat bestaat uit eigen composities wordt dan ook met veel intentie vertolkt en bewerkt met sfeervolle improvisaties, benaderd vanuit klank. De stukken worden voorzien van zelf geschreven poëzie of al bestaande gedichten van grote schrijvers, die zowel als tekst dienen maar ook gebruikt worden als improvisatie materiaal.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.