Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Guus Tangelder Big Band Dubbelslag

donderdag 10 mrt 2016

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Guus Tangelder Big Band Dubbelslag
JIN is een samenwerking begonnen met Guus Tangelder Big Band. Een van Nederlands meest veelzijdige Big Bands. Samenwerkingen met: top arrangeurs , uitzonderlijke gasten en dan ook nog eens oog voor jong talent. Vanavond een Dubbelslagconcert waarin ‘jong talent’ en ‘gevestigde orde’ elkaar ontmoeten. Jong talent van het Stedelijk Gymnasium gaat, samen met twee Arnhemse saxofonisten Marc Scholten en Rob Sijben plus twee Nijmeegse blazers Bo van de Graaf en Peter Ennen, een spannende Brebl performance neerzetten.

Het toeval wil dat de muzikanten van het SGN deze ochtend hun muzikale krachten mogen meten tijdens Orkestival in het Orkestgebouw in Amsterdam. Voor het Dubbelslagconcert staan speciale composities van zowel de ‘jonge’ als ‘minder jonge’ musici op het programma.

Over de gastsolisten:
Marc Scholten is lead-altsaxofonist in het Metropoleorkest (opvolger van Piet Noordijk). www.marcscholten.com
Bo van de Graaf is de inspirator van vele muzikale projecten met name I Compani. www.bovandegraaf.nl
Rob Sijben studeerde aan het Arnhems conservatorium speelt in diverse professionele orkesten. www.saxofoonatelierarnhem.nl
Peter Ennen is de drijven kracht achter de hardbob formatie Steam Team. www.saxofoonschoolennen.nl

De Guus Tangelder Bigband bestaat uit 18 professionele musici en organiseert maandelijks projectenconcerten op de belangrijke podia in Gelderland waaronder Musis Sacrum, Luxor-Live, Kunsthuis Velp, 13, Agnietenhof Tiel, Brebl Nijmegen.
De bezetting: Saxofoon/Klarinet/dwarsfluit: Gerlo Hesselink, Guus Janssen , Ewout Dercksen, Robert Prinsen en Joost van Buchem. Trombone: Rene van Haren, Arjen Reeser, Ruud Steegers en Ronald Pes. Trompet: Peter van Soest, Hans van Houdt, Bert Lochs en Nico Gerarts. Piano: Hans Kwakkernaat, bas: Henk Haverhoek en drums: Pieter Bast

laatste updates

Topact

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.