Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - ArtEZ In Residence

donderdag 26 mei 2016

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - ArtEZ In Residence

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht.

Deze avond een dubbelprogramma met Annelie Koning en ArtEZ New Band.

Annelie Koning presenteert vanavond een speciaal project waarbinnen poezie en improvisaties hand in hand gaan.. Een combinatie van pop en jazz en improvisatie binnen een niet alledaagse bezetting van 2 drums, vocalen en 2 gitaren.

Bezetting: Thomas Jaspers – Drums, Moritz Schlömer – Drums, Hanno Folkerts – Gitaar, Tommie Sjef Koenen – Gitaar en Annelie Koning - vocalen

De tweede band van deze avond is de ArtEZ New Band olv Guus Tangelder. Dit concert is het laatste van een tournee langs diverse podia in Gelderland. De New Band bestaat uit 11 jonge talentvolle blazers plus ritmesectie. Het repertoire wordt deels geschreven door studenten van de compositieafdeling van ArtEZ maar er worden ook composities gespeeld van Bil Holman, Toshiko Akiyoshi Bert Lochs en Charles Mingus.

Bezetting: Saxofoon: Milan Kühn, Marius Trapp, Nicolaï Fedder, Andre Schnura en Max Schurkowski, Trombone: Simon Stiller en Alex van den Brink, Trompet: Maxine Tegels en Jacob Gerhardt, Klarinet: Kai Möckel, sopraansaxofoon: Loek van den Berg, Gitaar: Mario Galante, Basgitaar: Serdar Buyukkaraca en Drums: Moritz Schlömer.

laatste updates

Image
VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.