Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Nieuwjaarsreceptie met het Brebl orkest

donderdag 07 jan 2016

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Nieuwjaarsreceptie met het Brebl orkest

Inmiddels een traditie: swingend het nieuwe jaar in met JIN’s gezellige nieuwjaarsreceptie. Een avond van ontmoetingen, concerten, dj’s, hapjes en drankjes. Vol trots presenteren wij deze avond ons programma voor eerste helft 2016. Wederom een afwisselend programma met (inter)nationale top, Local Heroes en jong talent.

Op deze avond presenteren wij ook het gloednieuwe Brebl Orkest. Frans van den Goorbergh verzamelde 8 muzikanten uit Nijmegen en omgeving met meer of minder ervaring in de geïmproviseerde muziek. Het orkest speelt eigen composities en bewerkte composities van onder anderen Charles Mingus en Sun Ra. Serieuze en vrolijke arrangementen worden met veel energie en enthousiasme vertolkt.

De avond is gratis toegankelijk waarbij JIN zorgt voor een hapje en welkomstdrankje.

Bezetting: Fred van Duijnhoven (slagwerk), Wim Rietveld (gitaar), Folkert Cannegieter (Bas), Kieun Bae (zang), Anneke Zuurveen (dwarsfluit), Maaike Teunissen (altsaxofoon), Sylvia Revet (tenorsaxofoon), Frans van den Goorbergh (trombone)

laatste updates

Image
Mudita: Sanne Rambags/Koen Smits/Sjoerd van Eijck

Mudita is een trio in een bijzondere bezetting: Sanne Rambags – zang, Koen Smits – Trompet en Sjoerd van Eijck – Piano. In deze uitzonderlijke bezetting weten zangeres Sanne Rambags, pianist Sjoerd van Eijck en trompettist Koen Smits de rollen van hun instrument op een andere manier te benaderen en op zoek te gaan naar nieuwe klanken. Stilte en intimiteit zijn belangrijke elementen voor hun muziek. Het repertoire dat bestaat uit eigen composities wordt dan ook met veel intentie vertolkt en bewerkt met sfeervolle improvisaties, benaderd vanuit klank. De stukken worden voorzien van zelf geschreven poëzie of al bestaande gedichten van grote schrijvers, die zowel als tekst dienen maar ook gebruikt worden als improvisatie materiaal.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.