Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Carte Blanche voor Philipp Rüttgers en Yonga Sun

donderdag 12 nov 2015

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Carte Blanche voor Philipp Rüttgers en Yonga Sun
Piano, drums, klank en ruimte naast ritmiek en energie.

Philipp Rüttgers en Yonga Sun ontmoeten elkaar 2013 bij het Arnhems Muziek Platform waar ze de muziek van Frederik Chopin in eigen interpretatie lieten horen.  Beide musici werken op het snijvlak van moderne jazz en vrij geïmproviseerde muziek. Philipp staat bekend om zijn prachtige composities voor zijn eigen Music Lab terwijl Yonga als meester drummer van topformaties als Playstation van Corrie van Binsbergen of het Franz van Chossy Quintet furore maakt.  Deze avond belooft een fantastische reis door de klank en verhaal wereld van Philipp en Yonga te worden.

Bezetting: Philipp Rüttgers (piano en elektronica) - Yonga Sun (drums)

laatste updates

Image
StarkLinneman Quartet

De formatie StarkLinnemann heeft sinds de oprichting in 2012 met uiteenlopende bezettingen laten zien zeer veelzijdig te zijn wat betreft muziekstijlen. Dit is te horen op de albums Awake (2014), Transcending Chopin Volume 1 (2016) en Transcending Chopin Volume 2&3 (2016).  

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.