Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Ochsen

donderdag 28 mei 2015

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Ochsen

Ochsen is een modern jazzkwartet uit Arnhem. Hun sterke composities met als basis jazz, kenmerken zich door invloeden uit de popmuziek, modern jazz en meer dan een snufje Monk en Ornette Coleman. Ochsen wisselt smeuïge grooves en knotsgekke stukken, waarvan je haren overeind staan, af met een melancholische klank. De vier muzikanten studeren dit jaar af bij ArtEZ, maar imponeren nu al vele oren met hun volwassen sound en stevige greep op het materiaal. En dan swingt het Ochsen Kwartet ook nog eens als een trein.

Bezetting: Joël Botma (trompet), Philipp Frenzel (piano), Christoph Chudaska (ebas), Bouke Hofma (drums).

Muziek: https://soundcloud.com/ochsenmusic

foto's

laatste updates

Image
Nikos Charalambous/George Bizios

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.