Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Van Binsbergen Playstation

donderdag 21 mei 2015

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Van Binsbergen Playstation

Van Binsbergen Playstation is het nieuwste ensemble van Corrie van Binsbergen. Er kan gerust gesproken worden van een all star ensemble. Corrie van Binsbergen werd bekend met haar band Corrie en de Brokken en het kwartet Van Binsbergen met Anton Goudsmit. Met Van Binsbergen Playstation heeft de gitariste de draad van deze prettig-gestoorde instrumentale bandjes weer opgepakt. De tijd was er na ruim 15 jaar voornamelijk literaire concerten, filmmuziek en megaprojecten rijp voor. Van Binsbergen heeft met deze topmuzikanten een heerlijk energieke superband samengesteld, die zijn bestaansrecht op een eenmalig optreden tijdens het BrokkenBal maart 2014 direct bewees.

Bezetting: Mete Erker (tenorsax en basklarinet), Miguel Boelens (alt- en sopraansax), Morris Kliphuis (hoorn en cornet), Joost Buis (trombone en lapsteel), Albert van Veenendaal (prep piano), Dion Nijland (bas), Yonga Sun (drums) en Corrie van Binsbergen (gitaar).

foto's

laatste updates

Image
Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade 4tet

JIN heeft weer een internationale topact weten te boeken voor de jazzopening 2018. Niemand minder dan het internationaal vermaarde Anderson-Bennink-Glerum-Van Kemenade 4tet is te gast.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.