Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Odd Meter Ensemble + Propaedeutic Ensemble Pop

donderdag 14 mei 2015

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Odd Meter Ensemble + Propaedeutic Ensemble Pop

Deze avond geven we wederom een presentatie van het beste dat ArtEZ conservatorium te bieden heeft. Vanavond is de beurt aan het Odd Meter Ensemble onder leiding van Philipp Rüttgers. Dit ensemble speelt composities en bewerkingen uit de jazz en pop muziek. Maar ook muziek uit de Indiase traditie word ten gehore gebracht. Wees voorbereid op een feest van verschillende maatsoorten, improvisatie en strakke arrangementen.

Bezetting: Funny Winter (zang), Mirko Wessoly (viool), Rowan Schuddeboom (viool), Dung Hoang (gitaar), Philipp Frenzel (piano), Christoph Chudaska (bas), Moritz Schlömer (drums), Thomas Jaspers (drums)

foto's

laatste updates

Stranger Than Paranoia: Van Kemenade Quintet + Westerhof/Kliphuis + Ronald Snijders band

Het grensverleggende Muziekfestival ‘Stranger than Paranoia’ Bestaat 25 jaar. Daarnaast staat oprichter Paul Van Kemenade 40 jaar op het podium. Reden om eens goed uit te pakken met Paul van Kemenande Quintet, Duo Jorit Westerhof/Morris Kliphuis en Ronald Snijders band.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.