Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Local Heroes met Dimami

donderdag 26 mrt 2015

Brebl Waalbandijk 14 Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Local Heroes met Dimami


Dimami

Lyriek, Kale grooves en schurende improvisaties

Een stortvloed aan invloeden pakt zich samen binnen Dimami en toch weten de drie mannen er een geheel eigen draai aan te geven. Het levert muziek op die aan de ene kant geworteld in de jazzgeschiedenis en lekker ouderwets kan klinken en aan de andere kant een zeer persoonlijke blik op deze tijd biedt. “Dimami balanceert regelmatig op de smalle lijn van subtiliteit en breekbaarheid. Dit is muziek waarvan complete kroegen in een magisch moment stil vallen. Iets mooiers is er niet.”

Bezetting: Miguel Boelens (saxen), Dion Nijland (bas) en Makki van Engelen (drums)

Muziek: https://soundcloud.com/miguel-boelens

foto's

laatste updates

Image
Nikos Charalambous/George Bizios

Het ArtEZ conservatorium behoort tot de beste conservatoria voor Jazz in Nederland. De talenten die daar rondlopen zijn de toppers van de toekomst. Het is dan ook zeer belangrijk dat deze jonge professionals en talenten de ruimte krijgen om zich te presenteren aan publiek. JINJAZZ heeft dan ook in samenwerking met ArtEZ de avond ArtEZ in Residence opgericht. 

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.