Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@Brebl - Local Heroes met Dimami

donderdag 26 mrt 2015

Brebl Honigcomplex Nijmegen

JINJAZZ@Brebl - Local Heroes met Dimami


Dimami

Lyriek, Kale grooves en schurende improvisaties

Een stortvloed aan invloeden pakt zich samen binnen Dimami en toch weten de drie mannen er een geheel eigen draai aan te geven. Het levert muziek op die aan de ene kant geworteld in de jazzgeschiedenis en lekker ouderwets kan klinken en aan de andere kant een zeer persoonlijke blik op deze tijd biedt. “Dimami balanceert regelmatig op de smalle lijn van subtiliteit en breekbaarheid. Dit is muziek waarvan complete kroegen in een magisch moment stil vallen. Iets mooiers is er niet.”

Bezetting: Miguel Boelens (saxen), Dion Nijland (bas) en Makki van Engelen (drums)

Muziek: https://soundcloud.com/miguel-boelens

foto's

laatste updates

Woodnote

Het Woodnote kwintet is een jazz kwintet bestaande uit 5 jonge muzikanten van het Codarts conservatorium in Rotterdam. Vooraan de band staat een energieke blazerssectie van twee saxofoons, die geregeld versterkt worden door een toegevoegde gitaarpartij. Hierdoor klinken de themas sterk, origineel en avontuurlijk en krijgt de blazerssectie een eigen klank die zich onderscheidt van andere andere bands.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.