Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@LUX - JIN eindejaarsfestival

zondag 22 dec 2013

LUX Mariënburg 38-39 Nijmegen

JINJAZZ@LUX - JIN eindejaarsfestival

13u00 - Soo Cho with strings
15u00 - Srdjan Ivanovic Blazin' Quartet - Jalkan Unleashed
17u00 - Jeroen van Vliet solo
21u00 - CLAZZ ENSEMBLE - een kleine bigband vol avontuur

Recensie: Topjazz in Nijmegen

laatste updates

Carte Blanche René Creemers

René Creemers is een van de topdrummers van Nederland. Deze Nijmeegse drummer won al meerdere malen de poll van De Slagwerkkrant als beste drummer van de Benelux. In 2017 viel deze eer hem weer te beurt. Er zijn mensen die hem beschouwen als een van de beste drummers wereldwijd!

Om dit te vieren geeft JINJazz Nijmegen Creemers een Carte Blanche. Verwacht een avond vol muzikale virtuositeit. Hou onze website in de gaten voor het definitieve programma.

Creemers brak door met de band  Blowbeat waarmee hij zeer succesvol was in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Hij was drummer in de Margriet Eshuys band en was begeleider van Denise Jannah. Op moment is hij actief als docent op ArtEZ, Rockacademie en oprichter van Drumbassadors  en mede opriichter van Any Vegetable.

Creemers staat voor muzikale virtuositeit, als drummer is is hij van uitzonderlijke klasse.  Of hij nu begeleid of soleert de klasse druipt ervan af. Kom en geniet van deze uitzonderlijke Nijmeegse drummer!

www.renecreemers.com

 

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.