Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@LUX - VPRO Boy Edgar Prijs Winnaar 2013 Oene van Geel met Estafest

woensdag 27 nov 2013

LUX Mariënburg 38-39 Nijmegen

JINJAZZ@LUX - VPRO Boy Edgar Prijs Winnaar 2013 Oene van Geel met Estafest


Oene van Geel (foto: Andreas Terlaak)

De winnaar van VPRO Boy Edgar Prijs 2013 is altviolist/componist Oene van Geel. Beïnvloed door jazz, Indiase muziek, kamermuziek en vrije improvisatie, zet hij zijn virtuoze improvisatievaardigheden en zijn compositietalent in voor een breed scala aan muzikale activiteiten. Momenteel is hij actief met Zapp 4, Estafest, The Nordanians en zijn nieuwe multimedia projectOOOO. Naast het spelen met deze formaties wordt hij regelmatig uitgenodigd als improviserend gastsolist.


Estafest

Estafest bestaat uit vier geheel eigenzinnige en elkaar gewaagde muzikanten die samen alle kanten opvliegen met als resultaat opwindende, adembenemende, geestige en grootse muziek.

Bezetting
Oene van Geel - altviool, Mete Erker - saxen, Anton Goudsmit - gitaar, Tony Roe - piano

laatste updates

Image
Mark Haanstra & Oene van Geel + Bitch 'n' Monk

Vanavond presenteren Mark Haanstra & Oene van Geel hun debuutalbum Shapes of Time. Speciaal voor deze tour hebben ze het eigenzinnige Brits-Colombiaanse duo Bitch ’n Monk uitgenodigd tijdens de releasetour ook een set voor haar rekening te nemen.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.