Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@LUX - Louis Sclavis Atlas Trio

woensdag 20 nov 2013

LUX Mariënburg 38-39 Nijmegen

JINJAZZ@LUX - Louis Sclavis Atlas Trio


Louis Sclavis

5 Nederlandse toppodia - Bimhuis, Paradox, Hothouse Leiden, Prime Groningen en de JIN - hebben de handen ineengeslagen om de Franse topmuzikant Louis Sclavis met zijn nieuwste band - het Atlastrio - hier naar toe te halen voor een compacte tournee. Louis speelt (bas)klarinet als weinig anderen en ook op de sax kan hij goed uit de voeten. In het trio ook gitarist Gilles Coronado en op piano, fender en andere toetsen Benjamin Moussay. Een topconcert.

"Sclavis heeft te allen tijde consequent Sclavis-muziek gespeeld. Dat is ook hier ... vanaf de eerste noot niet anders, ook al is het anders dan anders." (Henning Bolte)


laatste updates

Image
Mark Haanstra & Oene van Geel + Bitch 'n' Monk

Vanavond presenteren Mark Haanstra & Oene van Geel hun debuutalbum Shapes of Time. Speciaal voor deze tour hebben ze het eigenzinnige Brits-Colombiaanse duo Bitch ’n Monk uitgenodigd tijdens de releasetour ook een set voor haar rekening te nemen.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.