Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - The Houdini's

donderdag 14 jun 2007

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - The Houdini's

Een Hardbop Sextet van wereldformaat!

Angelo Verploegen (trompet) - Rolf Delfos (altosax) - Ilja Reijngoud (trombone) - Erwin Hoorweg (piano) - Marius Beets (bas) - Bram Wijland (drums)

The Houdini's zijn na ruim 20 jaar nog altijd 'totally alive and kickin'! De leden van dit sextet zien we steeds opnieuw opduiken in de top van de Nederlandse Jazz. Zo staan the Houdini?s bijvoorbeeld in het kader van hun twintigjarig bestaan in de theaters met "The General" en zangeres Esther Hart. Daarnaast treden zij met Trijntje Oosterhuis op in het BIM-huis. Op dit moment werken de Houdini's, samen met een aantal DJ's en producers, aan 'n veelbelovende nieuwe dubbel-cd, die in juni uitkomt. Wellicht worden we op 14 juni op een voorproefje getrakteerd?

The Houdini's geven met dit optreden een spetterend startschot voor een hele nieuwe reeks JIN-concerten!

laatste updates

Stranger Than Paranoia: Van Kemenade Quintet + Westerhof/Kliphuis + Ronald Snijders band

Het grensverleggende Muziekfestival ‘Stranger than Paranoia’ Bestaat 25 jaar. Daarnaast staat oprichter Paul Van Kemenade 40 jaar op het podium. Reden om eens goed uit te pakken met Paul van Kemenande Quintet, Duo Jorit Westerhof/Morris Kliphuis en Ronald Snijders band.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.