Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - The Houdini's

donderdag 14 jun 2007

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - The Houdini's

Een Hardbop Sextet van wereldformaat!

Angelo Verploegen (trompet) - Rolf Delfos (altosax) - Ilja Reijngoud (trombone) - Erwin Hoorweg (piano) - Marius Beets (bas) - Bram Wijland (drums)

The Houdini's zijn na ruim 20 jaar nog altijd 'totally alive and kickin'! De leden van dit sextet zien we steeds opnieuw opduiken in de top van de Nederlandse Jazz. Zo staan the Houdini?s bijvoorbeeld in het kader van hun twintigjarig bestaan in de theaters met "The General" en zangeres Esther Hart. Daarnaast treden zij met Trijntje Oosterhuis op in het BIM-huis. Op dit moment werken de Houdini's, samen met een aantal DJ's en producers, aan 'n veelbelovende nieuwe dubbel-cd, die in juni uitkomt. Wellicht worden we op 14 juni op een voorproefje getrakteerd?

The Houdini's geven met dit optreden een spetterend startschot voor een hele nieuwe reeks JIN-concerten!

laatste updates

Carte Blanche René Creemers

René Creemers is een van de topdrummers van Nederland. Deze Nijmeegse drummer won al meerdere malen de poll van De Slagwerkkrant als beste drummer van de Benelux. In 2017 viel deze eer hem weer te beurt. Er zijn mensen die hem beschouwen als een van de beste drummers wereldwijd!

Om dit te vieren geeft JINJazz Nijmegen Creemers een Carte Blanche. Verwacht een avond vol muzikale virtuositeit. Hou onze website in de gaten voor het definitieve programma.

Creemers brak door met de band  Blowbeat waarmee hij zeer succesvol was in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Hij was drummer in de Margriet Eshuys band en was begeleider van Denise Jannah. Op moment is hij actief als docent op ArtEZ, Rockacademie en oprichter van Drumbassadors  en mede opriichter van Any Vegetable.

Creemers staat voor muzikale virtuositeit, als drummer is is hij van uitzonderlijke klasse.  Of hij nu begeleid of soleert de klasse druipt ervan af. Kom en geniet van deze uitzonderlijke Nijmeegse drummer!

www.renecreemers.com

 

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.