Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@CultuurOpDeCampus - Jazz op de Campus | Masterclass Dion Nijland i.s.m. Cultuur op de campus

donderdag 07 jun 2012

De Rode Laars Erasmusplein 1 Nijmegen

JINJAZZ@CultuurOpDeCampus - Jazz op de Campus | Masterclass Dion Nijland i.s.m. Cultuur op de campus


Dion Nijland (foto: Jan de Zeeuw)

In de lunchpauze krijg je een portie jazz op je boterham tijdens de masterclass van jazzbassist Dion Nijland. Nijland speelt jazz-, improvisatie- en wereldmuziek in de groepen Dimami, De Bende van Drie, Talking Cows, Lilian Hak, TOM en het Oleg Fateev Trio. Zijn jaar als Musician in Residence bij JIN wordt vanavond met een concert afgesloten, maar eerst komt hij naar de campus! Onder het motto ‘groovend ten onder’ vertelt Nijland over jazz en de contrabas. De bassist vindt zijn instrument aan de ene kant onmisbaar als begeleidend, rustgevend instrument. Aan de andere kant kan de bas de muziek laten kantelen en zelfs doen ontsporen. Vraag hem het hemd van het lijf!

laatste updates

Image
Mark Haanstra & Oene van Geel + Bitch 'n' Monk

Vanavond presenteren Mark Haanstra & Oene van Geel hun debuutalbum Shapes of Time. Speciaal voor deze tour hebben ze het eigenzinnige Brits-Colombiaanse duo Bitch ’n Monk uitgenodigd tijdens de releasetour ook een set voor haar rekening te nemen.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.