Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Young VIPs Tournee

donderdag 12 apr 2012

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Young VIPs Tournee


Iman Spaargaren (foto: Fleur Suijten)

Iman is als muzikant actief in veel verschillende jazz groepen zoals o.a. Captain Hook, European Union Quartet en Thelonious4. Hij trad op in programma’s als Vrije Geluiden en Mijkes Middag, speelde op het North Sea Jazz Festival en ging op tournee in Engeland, Ierland, België, Duitsland en Finland.
Link: http://www.imanspaargaren.nl

Bezetting
Iman Spaargaren - tenor sax
Marzio Scholten - gitaar
Cord Heineking - contrabas
Klaas van Donkersgoed - drums


Jon Dikeman

Jon Dikeman (foto: Fleur Suijten)

De sinds 2007 in Nederland gevestigde Amerikaanse tenorsaxofonist John Dikeman is improvisator in hart en nieren. Met free jazz als uitgangspunt brengt hij ruige en opzwepende muziek. Hij speelde met veel grote namen uit de Nederlandse en internationale improvisatiescene.

Dikeman treedt tijdens de Young VIPs tournee op met zijn trio Cactus Truck en de Noorse bassist Jon Rune Strøm. In november 2012 volgt een tour door de Verenigde Staten. ‘De echte blikvanger van dit trio is de oeramerikaanse saxofonist John Dikeman, kersverse Young Vip, en vanavond laat hij horen (en zien) die titel dubbel en dwars te verdienen’, aldus 3VOOR12.
Link: http://www.cactustruck.com

Bezetting
Jon Dikeman - tenorsax
Jasper Stadhouders - gitaar
Jon Rune Strøm - contrabas
Onno Govaert - drums

foto's

laatste updates

Image
VLEK! “Music On The Far Side Of The Moon”

VLEK: stuwende dance-beats, pakkende melodieën, vuige rock-riffs, gedreven solo’s, Africana, intieme miniatuurtjes en filmische vergezichten.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.