Home Over Agenda Archief Media Inschrijven concertagenda Stichting Contact

Archief

JINJAZZ@DeLindenberg - Local Heroes - Big Fish

zondag 11 mrt 2012

De Lindenberg Ridderstraat 23 Nijmegen

JINJAZZ@DeLindenberg - Local Heroes - Big Fish
Bigfish is ontstaan de tijdens "jazzjam" in het Arnhemse café de Kroeg waarvan saxofonist Ewout Dercksen de gastheer is. Dit verleden als "jamband" laat zich goed horen in de manier van spelen van dit kwartet: interactie, energie, speelplezier en het vermogen om van een klein gegeven avontuurlijke muziek te maken. De gelijknamige film Big Fish gaat over een man die prachtige verhalen vertelt aan iedereen die ze horen wil en dat is ook het uitgangspunt van deze groep. Big Fish speelt stukken van de saxofonist en hardbop-standards waarvan het verloop nooit te voorspellen valt en gaat daarbij muzikaal tot het uiterste. Ewout Dercksen en Jan Flubacher zijn oude bekenden van de JIN: ze hebben beiden jazzworkshops geleid.

Bezetting
Ewout Dercksen - tenorsaxofoon
Ton Scheepers - piano
Jan Flubacher - contrabas
Erik Poorterman - drums

Contact
Ewout Dercksen 0264436210 / 0654668316
http://www.wayoutewout.com

Get the Flash Player to see this player.

laatste updates

Woodnote

Het Woodnote kwintet is een jazz kwintet bestaande uit 5 jonge muzikanten van het Codarts conservatorium in Rotterdam. Vooraan de band staat een energieke blazerssectie van twee saxofoons, die geregeld versterkt worden door een toegevoegde gitaarpartij. Hierdoor klinken de themas sterk, origineel en avontuurlijk en krijgt de blazerssectie een eigen klank die zich onderscheidt van andere andere bands.

Lees meer

Media


Van de foto's van Lucas Hüsgen zijn afdrukken te verkrijgen, op professioneel papier, in passepartout, of ook ingelijst. Voor meer informatie: lh@lucashusgen.net.